Design douchekranen met tuimelschakelaar

Artikel delen

Moderne douchekranen die een snelle omschakeling tussen hoofd- en handdouche mogelijk maken en daarbij ook nog aan de individuele designwensen van de klanten tegemoetkomen, zijn meer en meer in trek. De AquaSwitch Shower-set van de HSK badkamerexperts laat niets te wensen over op het gebied van functionaliteit en design. Zo kunnen professionals hun klanten de pure douchebeleving bieden.

AquaSwitch Shower-set met glasplanchet.

Een weldadige verfrissing van bovenaf of met een handdouche? Douchesets met AquaSwitch-functie bieden klanten beide opties: de douchekranen van de HSK badkamerexperts zijn uitgerust met een tuimelschakelaar en maken een eenvoudige keuze tussen hoofd- en handdouche mogelijk. De eenduidige symbolen voor de douchekop en de handdouche op de waterschakelaar maken de bediening zeer comfortabel. Daarnaast scoren de AquaSwitch kranen punten met een geheugenfunctie van de schakelaar die de voorkeuze ook na het uitschakelen van het water in de laatst gekozen positie houdt.

Design- en ontwerpflexibiliteit

De AquaSwitch-techniek is in alle drie Shower & Co designwerelden (Softcube, rond en hoekig) verkrijgbaar. De kraan is leverbaar met de uitrustingsvarianten thermostaat, eenhendelkraan, universeel en elegante inbouwversies. Leidingen zijn daardoor niet meer zichtbaar; vooral optisch is dit een duidelijke opwaardering van de douche. Sanitair-professionals kunnen hun klanten nog meer flexibiliteit bieden dankzij het hoogwaardige glasplanchet in twee verschillende kleuruitvoeringen: wit en zwart. Zo past de douchekraan perfect bij de kleur van elke badkamer. Bijzonder praktisch: het echte glazen planchet biedt niet alleen een elegant design, maar ook extra ruimte voor douchebenodigdheden.

HSK Duschkabinenbau
www.hsk.de/nl