4 Pans Dakraam: voor betere isolatie en goedkopere renovatie

Artikel delen

Afgelopen jaar introduceerde Roto Frank het inmiddels bekende 4-pans dakraam. Met een maat van 46 x 60 centimeter een ideaal product voor de vervanging van slecht geïsoleerde zolderramen met een hoge luchtlekkage. Uit de renovatie sector komt de afgelopen jaren steeds meer de roep naar oplossingen voor het opwaarderen van bestaande woningen en de verbetering van isolatie en luchtdichtingen in dakdoorvoeren tegen een competitieve prijs.

Energiebesparing

Roto Frank realiseert met het 4 pans-raam een luchtdichtheids klasse 4 en een Uw waarde van 1,5 Wm2K. Dit is een zeer sterke positie in deze situatie waar de meeste concurrenten een luchtdichtheid klasse van 1 a 2 halen en een Uw waarde van > 3 Wm2K realiseren.

Commercieel succes

Met een veelal lagere prijsstelling dan de tot op heden vaak gebruikte oplossingen, biedt Roto Frank de mogelijkheid een kwaliteitsslag in uw vastgoed te maken. Zowel in renovatiewerken als in nieuwbouw situaties waar ventilatie tijdens het bouwproces gewenst is. Het 4-pans raam biedt een commercieel sterke oplossing.

Kwaliteit

Buiten daglicht en ventilatiemogelijkheden geeft Roto Frank 15 jaar garantie op de belangrijkste onderdelen. Ook levert het bedrijf raambekledingen aan de consument.

Roto Frank DST
www.roto-dakramen.nl