Nieuwe multifunctionele sportvloer op oude ondergrond

Artikel delen

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. De Rooi Pannen biedt vmbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen.

sportvloer

Projectvoorwaarden

De oude sportvloer in de vestiging van De Rooi Pannen in Tilburg voldeed niet meer aan de hedendaagse normen. De bestaande sportvloer moest daarom worden opgewaardeerd, ook om weer voldoende demping te creëren.

Sika® oplossing

sportvloerDe oude Pulastic® ZS S9 sportvloer is door ons aangelegd in 1984. Hoewel de sportvloer niet meer voldeed aan de huidige normen, was deze nog wel te goed om volledig te verwijderen. Sika® heeft de sportvloer opgewaardeerd met de multifunctionele sportvloer Pulastic® Pure 70. Comfort, uitstraling en de kwaliteit waren belangrijke redenen om voor dit product te kiezen. Nu biedt de sportvloer, naast eigenschappen zoals stroefheid, uniformiteit, glans en een nieuwe uitstraling, ook weer voldoende schokdemping. De vloer is geïnstalleerd in beide gymzalen en de berging.

Pulastic® Pure 70 is onderdeel van de Pulastic® Pure Line-systemen. Deze sportvloer is geschikt voor multifunctioneel gebruik. Pulastic® Pure Line-systemen zijn milieuvriendelijk en duurzaam door het hoge aandeel gerecyclede en hernieuwbare grondstoffen.

De voordelen van de Pulastic®  Pure Line:

  • 100% circulair
  • Uitstekende weerstand tegen belasting
  • Slijtvast
  • Uitstekende demping
  • Multifunctioneel vloersysteem
  • Gecertificeerd volgens de EUROFINS Indoor Air Quality Gold-normen

sportvloer

Betrokken partijen

Opdrachtgever: Scholengemeenschap de Rooi Pannen
Applicatie: Sika®
Project: Opwaarderen sportvloeren
Systeem: Pulastic® Pure 70

Sika
www.sika.nl
www.pulastic.com