200ste erkende parketspecialist verwelkomd op het platform Vloerverwarmingenparket.nl

Artikel delen

Het aantal aangesloten erkende parketspecialisten breidt alsmaar uit. Onlangs hebben we De Klerk Parket uit Middelburg als 200e erkende parketspecialist op het platform www.vloerverwarmingenparket.nl verwelkomd met een heerlijke taart. Zaakvoerder Peter Labeur neemt de taart in ontvangst van Renier Hoetelmans.

vloerverwarming en parketKies bewust én voor comfort. Kies een echt houten parketvloer in combinatie met vloerverwarming

De branche zag vol verbazing de groei van het aantal misverstanden over hout en parket in combinatie met vloerverwarming. En die misverstanden willen we de wereld uit helpen.

Een groot aantal producenten en leveranciers van vloerverwarming, parketvloeren en lijmen & kitten besloot om branche-breed samen te werken. Met als doel om de markt en consumenten te informeren over de duurzame match van houten parket en vloerverwarming. Door deze samenwerking is het onafhankelijke platform ontwikkeld waarop consumenten, (interieur)architecten en ook installateurs en bouwers, geïnformeerd over de mogelijkheden van parket op vloerverwarming, vloerkoeling en/of warmte-win installaties.

“We vinden het fantastisch dat er zo veel aangesloten specialisten zijn die allemaal parket op vloerverwarming een belangrijk onderwerp vinden. Elke week worden nieuwe parketspecialisten vermeldt die voldoen aan de criteria. Staat jouw showroom nog niet op het platform en zou je dat wel willen? Neem contact op met je leverancier. Die informeert je graag over de voorwaarden”.

vloerverwarming en parketVloerverwarming en parket
www.vloerverwarmingenparket.nl