Fouten verminderen en vroegtijdige visualisatie

Artikel delen

De veelzijdigheid van het wedi bouwsysteem is uniek. Of het nu gaat om complete badkamers, individuele wastafels, creatieve doucheoplossingen of bijzondere unicaten: met de bouwsystemen van wedi kunt u uw ideeën vorm geven. Met het digitale ontwerp vermindert men tevens fouten en is er al vroegtijdig een visualisatie. Voor kleine projecten tot grote complexe projecten: voor ieder project zijn er maatwerk producten. Slim bouwen wordt vanzelfsprekend door productintegratie en-of reductie van bouwmaterialen. Bouwen en installatietechniek worden samen één eenvoudige oplossing.

Prefab badkamer

Het maatwerk pakket wordt als een lichtgewicht bouwpakket aangeboden en is voorzien van bouwinstructie. Van maatwerk I-Board tot aan een complete modulaire cabine: men is verzekerd van optimale bouwsnelheid doordat alles op maat is en op elkaar is afgestemd. De afdichting en montage van het wedi systeem, beperkt gereedschap en de eenvoudige montage maken assemblage tijdbesparend en plezierig eenvoudig.

Geen zorgen

Prefab badkamerHet product is getoetst volgens de hoogste kwaliteitstoetsingen en voldoet aan de Europese wetgeving en is voorzien van het juiste CE. Bovendien is het milieu impact van het product weergegeven in onze Energie Prestatie Verklaring (EPD) waardoor men deze toepassing kan meerekenen in de milieuprestatie van het gebouw.

Expert Focus

De consument wordt wettelijk beschermd om te garanderen van de juiste inbouw van een probleemloze badkamer. wedi GmbH biedt volgens de regelgeving van SKG-IKOB, WTCB, DIN en de Europese richtlijnen een theorie en praktijkopleiding om de kwaliteit van het inbouwen van een waterdichte badkamer te waarborgen.

Tijdens onze landelijke Speedtour door Nederland en België vertellen wij jou in korte tijd graag over onze vakopleiding Expert en Expert Pro.

Expert:

  • Basiskennis
  • 10 jaar verzekerde product- en systeemgarantie

Expert pro:

  • Gecertificeerd specialist
  • 15 jaar verzekerde product- en systeemgarantie
  • Exclusief wedi startpakket
  • Effectieve marketingondersteuning
  • wedi pro finder op de website
  • Lid van Expert Pro community

Frees

Over wedi

wedi is zo’n 40 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van innovatieve bouwplaten en -elementen voor de natte ruimte. Het van oorsprong Duitse bedrijf ontwikkelt in de jaren 80 de eerste wedi bouwplaat. Door het succes volgt er een snelle uitbreiding van het assortiment en denkt het bedrijf in slimme oplossingen. Inmiddels actief in 36 landen en er wordt nog steeds actief gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Door de strenge eisen die wedi stelt aan al zijn producten staan zij garant voor 100% waterdichtheid van hun bouwplaten.

wedi
www.wedi.net/nl
Standnummer 1.E046