Multifunctionele steenzagerij voor diverse opdrachten

Artikel delen

MeeKro produceert hoogwaardige prefab lichtgewicht schoorstenen en sinds 2020 is er ook een professionele steenzagerij voor het zagen van steenstrips. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf.

Steenstrips

De steenstrips voor de schoorstenen zaagde MeeKro in eerste instantie zelf. In de loop der tijd vonden andere bedrijven en particulieren het bedrijf en werden ze gevraagd om óók stenen voor andere bedrijven te zagen.

In juni 2020 is MeeKro naar de Energieweg 12 in Appingedam verhuisd. In een apart gedeelte van het gerenoveerde pand staan de zelf ontwikkelde zaagmachines waar op een snelle duurzame manier steenstrips gezaagd kunnen worden. MeeKro is nu dan ook een van de eerste steenstrip zagerijen in de provincie Groningen.

Het bedrijf zaagt kleine, maar ook grote partijen steenstrips. Daarnaast zaagt het bedrijf bakstenen tot strips, hoekstrips, koppen, zolen, bakjes,etc. Bovendien kan MeeKro ook strips verlijmen tot vormstenen en afkorten tot bepaalde maten. Kortom, de zagerij is heel divers en kan bijna elke opdracht aan.

MeeKro
www.meekro.nl