Schuifdeursystemen die aansluiten op de Prefab markt

Artikel delen

Hoe hip zijn de “tiny houses”. Deze populariteit is wellicht mede ontstaan door het te kort aan bestaande woningen en gebrek aan ruimte voor deze woningen. Dit is precies waar een schuifdeur voor gemaakt is, ruimtebesparing, zowel in vloeroppervlak als in wand. Wanneer je de Mardoors Easyslide gebruikt, heb je niet alleen een praktische deuropening zonder draaicirkel. Je hebt ook gelijk een stuk wand gecreëerd waar je gewoon een kast voor kan zetten. De deur schuift namelijk in de wand en heeft daardoor geen extra ruimte nodig!

Schuifdeur

Daarnaast sluiten de schuifdeuren naadloos aan bij de groeiende aantallen van prefab zorgunits. Aanbouwkamers, bijvoorbeeld Millingen aan de Rijn, met levensloopbestendige voorzieningen. Deze units zorgen ervoor dat families waar één van de bewoners andere woonbehoeften heeft toch fijn bij elkaar kunnen blijven wonen. Drempelloos en indien nodig automatisch of zelfs met een tillift-systeem uitgevoerd.

Hoe ‘easy’ is het Easyslide systeem nu echt?

Ruimtewinst, bedieningsgemak, bedrijfszekerheid, hygiëne, ontwerpvrijheid en meer. Kortom tal van redenen om te kiezen voor de Mardoors schuifdeursystemen. De mogelijkheden van onze schuifdeuren zijn vrijwel onbeperkt en leverbaar in vele maten en uitvoeringen.  Daarnaast zijn ze heel gemakkelijk en snel te monteren, best belangrijk in deze krappe arbeidsmarkt! Zie ook hieronder de video:

Mardoors
www.mardoors.com