Ventilatiesystemen: volledig geprefabriceerd geleverd

Artikel delen

Ventilatiesystemen: ze zijn van groot belang bij het ventileren van bijvoorbeeld een woning. Goed ventileren is namelijk onzichtbaar en niet voelbaar. Een prettig en gezond binnenklimaat om in te wonen of werken zorgt ongemerkt voor een goed en comfortabel leefklimaat.

Ventilatiesysteem

Bij een goed leefklimaat denk je aan het voorkomen van tocht, een laag geluidsniveau, de juiste temperatuur en juiste luchtvochtigheid. Maar, ook luchtdichtheid en energiezuinigheid zijn van essentieel belang voor de realisatie van een gezond binnenklimaat. Ventilatiesystemen dragen bij aan een comfortabel klimaat voor de gebruiker. Maar, is ieder ventilatiesysteem nu ook te realiseren door middel van prefabricage? Bij Bergschenhoek Luchtcomfort wel!

Ventileren: het engineeren van een prefab ventilatiesysteem

Voor Bergschenhoek Luchtcomfort begint ventileren bij het enigneeren van geprefabriceerde ventilatiesystemen. De engineers van het bedrijf ontwerpen, op basis van de juiste componenten, systemen die aan álle actuele gestelde eisen voldoen. Dit gebeurd altijd in samenspraak met de opdrachtgever.

Componenten vormen de basis

De componenten vormen de basis van ventilatiesystemen die volledig worden geprefabriceerd. Bovendien wordt het geheel door Bergschenhoek Luchtcomfort zelf geprefabriceerd. Exact volgens ontwerp en volledig weersonafhankelijk in de eigen prefab-productie met de juiste tools en materialen voor het beste resultaat.

Strakke bouwlogistiek van de ventilatiesystemen

Onderdeel van het prefab-proces is het volledig nummeren en labelen van alle prefabricage onderdelen inclusief ruimte en verdiepingsvloer en/of bouwnummer. Deze corresponderen met de nummers in het eerder gemaakte ontwerp. In overleg met de opdrachtgever worden de verschillende prefab-onderdelen op basis van een logistieke planning op het juiste moment op de bouwlocatie afgeleverd. Hierdoor wordt de tijd van zowel de levering als de montage op locatie tot een minimum beperkt met een maximaal resultaat.

Bergschenhoek Luchtcomfort
www.luchtcomfort.nl
Standnummer 1.G037