Voor elke klus snel het juiste soort gereedschap in huis?

Artikel delen

In het verleden ging je voor je gereedschap naar de plaatselijke bouwmarkt of ijzerwarenwinkel. Hier kon je dan kiezen uit de merken en types die daar in de schappen lagen. Het was altijd moeilijk vergelijken of de prijs wel marktconform was, of dat je bij een andere bouwmarkt de machine goedkoper kon krijgen. In 2005 dacht Toolmax, dat kan anders! Toen is ToolMax.nl ontstaan.

Magazijn

Bij ToolMax vind je van een merk het gehele assortiment. Niet alléén de hardlopende artikelen. Dat is wel zo fijn. Daarnaast is het online makkelijker te vergelijken of er ook andere versies leverbaar zijn van een product. Ook het vergelijken van machines van verschillende merken is heel eenvoudig geworden.

Altijd het juiste soort gereedschap

Inmiddels biedt ToolMax ruim 130.000 artikelen aan van bekende merken als Makita, Bosch, DeWalt, Milwaukee, Wera, Facom, Altrex en vele andere merken. Voor elke klus heeft ToolMax het juiste gereedschap in haar assortiment, of het nu gaat om elektrisch gereedschap, op accu of lucht. Maar ook voor allerlei soorten accessoires, PBM’s en bevestigingsmaterialen is ToolMax de webshop waar je moet zijn. Voor gereedschap in de tuin is bij ToolMax ook alles te vinden van merken als Gardena, Fiskars, Stiga en Makita.

Dagelijks is ToolMax bezig om het assortiment uit te breiden en de juiste artikelen op voorraad te houden. Zodat jij zo snel mogelijk het juiste gereedschap in huis hebt voor je klus.

ToolMax
www.toolmax.nl