Samen sterk in prefab bouwen

Artikel delen

Prefab bouwen is de bouwmethode van de toekomst. De jarenlange ervaring van Sika in zowel de traditionele bouw als ook in productieprocessen in de industrie, biedt mogelijkheden om deze twee werelden met elkaar te verbinden. Sika levert alle bouwchemie: van standaard toepassingen tot meer geavanceerde, tijdbesparende oplossingen door het gebruik van pompen en robots.

Huis

Maatoplossingen

Dankzij hun innovatieve systemen kan Sika hoogwaardige maatoplossingen aanbieden voor modulaire productie – van schoolgebouwen tot ziekenhuizen, woningen, badkamerunits en hotels – alles op basis van uw vereisten.

De ervaren engineers en product specialisten gaan altijd uit van uw wensen en kijken samen met u kritisch naar uw huidige processen. Zo worden mogelijkheden voor verbeteringen geanalyseerd en producten voorgesteld die waarde toevoegen of nuttige aanpassingen aan het productieproces vormen.

Innovatie

De geavanceerde technologie, het hoge serviceniveau en unieke expertise stelt Sika in staat u de meest efficiënte oplossingen te bieden voor uw huidige en toekomstige behoeften.
Sika beschikt over 20 Global Technology Centers, die vooroplopen met lange termijn onderzoeksprogramma’s en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Technische service

Sika ondersteunt hun klanten ook bij de technische en economische optimalisatie van hun modulaire productieprocessen. Daarnaast kan Sika materiaal- en validatie testen aanbieden, waarmee klanten de mogelijkheid hebben om nieuwe producten uit te testen zonder dat de lopende productie in hun huidige fabricageproces wordt onderbroken.

Sika Nederland
nld.sika.com
Standnummer E056