Breng creatieve ideeën tot leven

Artikel delen

Met het BEALSTONE® systeem en Mortex® bekleding levert BEAL twee aanpasbare afwerkingsproducten die een uniek karakter geven aan decoratie- en renovatieprojecten. Beide systemen kunnen worden gebruikt om verschillende oppervlakken te personaliseren.

afwerkingsproducten

Het BEALSTONE® systeem bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten en kan onder andere worden gemaakt van kwarts, metaal, marmer en glas. Met de BEALSTONE® poeder kan de bekleding  in een oneindig aantal kleuren worden getint. Dit maakt het BEALSTONE® systeem ideaal voor restauratie: Art Deco granito bekledingen kunnen vrijwel identiek worden hersteld.

De Mortex® wandbekleding viert zijn 30ste verjaardag!

2022 kenmerkte een belangrijke mijlpaal voor BEAL International: de MORTEX® bekleding vierde zijn 30ste verjaardag. De vele mogelijkheden maken het een product actueler dan ooit.

De MORTEX® kleurenkaart bevat meer dan 64 kleuren. Maar dat is niet alles, iedere kleur kan gecreëerd worden naar wens. Dat is de kracht van het MORTEX® gewaxt betoneffect: Aan te passen aan alle wensen. Diverse kleuren, tinten, vormen, texturen, effecten: alles is mogelijk!

De bekleding is flexibel en waterdicht en kan in dunne lagen worden aangebracht op alle oppervlakken: vloeren, muren, meubels, douches, zwembaden, trappen, enzovoort. Dankzij de uitzonderlijke hechting en talrijke toepassingsmethoden kan het worden aangepast aan al uw projecten en een uniek, creatief en kwalitatief resultaat bieden.

Aanbrengen van wandbekleding

Verschillende opleidingen

BEAL biedt diverse opleidingen aan voor de verschillende productgamma’s. De opleidingen worden in verschillende talen gegeven in BEAL’s opleidingscentrum in Fernelmont (België) of bij de partner- distributeurs over de hele wereld. Daar worden theorie en praktijk op verschillende niveaus gecombineerd en aangeboden.

BEAL
www.bealinternational.com/
Stand 07.F109