Moderne badkamertrends: decors in hout- en marmerlook

Artikel delen

Natuurlijke flair in houtlook of verfijnde marmerstructuur: met de RenoDeco wandbekledingspanelen van HSK Duschkabinenbau kunnen de huidige woontrends ook in de badkamer worden doorgevoerd. De decorpanelen met een groot oppervlak stellen vakmensen in staat tot een snelle, eenvoudige en veilige montage en zorgen voor een vrijwel naadloze uitstraling als uit één stuk. Talrijke verschillende decors bieden creatieve en veelzijdige mogelijkheden voor een moderne badkamerontwerp. De nieuwste highlights: RenoDeco decorpanelen in lichte larikslook en trendy marmerlook.

Het RenoDeco decor lariks

Het RenoDeco decor lariks, natuurlijk-blank brengt warmte en gezelligheid in de badkamer. De lichte houtlook is ideaal voor het zetten van accenten met een Scandinavisch tintje.

Wandbekledingspanelen zijn een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor klassieke tegels in de badkamer. De RenoDeco decorpanelen zijn verkrijgbaar in talrijke decors met verschillende oppervlakken en diverse afmetingen. Het nieuwe structuuroppervlak lariks, natuurlijk-blank in een stijlvol hout-decor, geeft de badkamer warmte en gezelligheid. Ook nieuw in het assortiment zijn de populaire en moderne natuursteen-decors marmer, pura-grijs en marmer, carrara-zwart. Deze zijn verkrijgbaar met een fluweelzacht mat oppervlak.

Actuele badkamertrends

De hoogwaardige decorpanelen met structuuroppervlak worden verwerkt volgens een speciaal procedé, zodat het realistische effect van het decor versterkt wordt. Hierdoor ontstaan karakteristieke structurele reliëfs, die bijna niet te onderscheiden zijn van natuurlijke materialen. Met het decor lariks, natuurlijk blank, kunnen badkamers met natuurlijke flair worden ingericht. De lichte houtlook is ideaal voor het zetten van doeltreffende accenten met een Scandinavisch tintje.

Een bijzonder elegante en verfijnde stijl kan worden gerealiseerd met de RenoDeco-decors in marmerlook: de varianten in pura-grijs, wit-grijs, carrara-wit en carrara-zwart die naar keuze met oppervlak structuur, hoogglans of zijdemat (SilkTouch) verkrijgbaar zijn, geven elke badkamer een exclusieve en luxueuze uitstraling.

Veelsoortige decorkeuze

Naast de trenddecors lariks, natuurlijk-blank en marmer omvat het gevarieerde RenoDeco-assortiment talrijke andere designs voor een modern badkamerontwerp: van effen decors met een silktouch of hoogglanzend oppervlak tot decors in een fijne steen-, zandsteen- of natuursteen-look tot beton- of metalen decors. Zo kunnen vakmensen flexibel reageren op individuele ontwerpideeën en naar wens wandbekleding in een natuurlijke look, trendy oppervlakken in stedelijke industriële stijl of klassiek terughoudende effen designs aanbieden. Bovendien kunnen spannende contrasten en unieke inrichtingsconcepten worden gerealiseerd door de verschillende RenoDeco-decors combinaties.

Marmer, carrara-wit creëert bepaalde zones in de badkamer.

Marmer, carrara-wit maakt niet alleen indruk met zijn bedrieglijk echte uiterlijk, het accentueert en bepaalt ook op stijlvolle wijze bepaalde zones in de badkamer.

HSK Duschkabinenbau KG
www.hsk-duschkabinenbau.de