Nieuwe speler in de houtbouw

Artikel delen

Hakron Houtbouw is een nieuwe divisie binnen de Hakron Groep. Basis is het complete pakket bevestigingstechnieken voor houtbouw van Rothoblaas. Deze producten worden toegepast bij zowel CLT als houtskeletbouw. Naast levering van de producten bestaat de samenwerking ook uit ondersteuning vanuit de engineering. Begin februari kan op de Bouwbeurs in Utrecht nader kennis gemaakt worden.

Houtbouw

Kevin van Raan, accountmanager Hakron Houtbouw licht toe: “Een groot voordeel van de samenwerking is de combinatie van kennis over zowel beton als houtaansluitingen. In de Nederlandse houtindustrie is Rothoblaas een vertrouwde en prominente naam, zoals Hakron dat is in de bouwbranche. Snel schakelen is mogelijk, want er wordt door Hakron in Harderwijk voorraad gehouden van de meest gangbare producten. Met vijf eigen vrachtwagens voorzien van zelflosser kan er snel afgeleverd worden.

BIM

Portret Kevin van Raan

Kevin van Raan, accountmanager Hakron Houtbouw.

Kevin vervolgt: “Ook voor maatwerk en projectmatige advisering staan we klaar voor architecten, constructeurs, werkvoorbereiding, aannemers, prefab fabrieken en alle andere houtbouwers. Advisering geven we zowel op locatie als op afstand, waarbij we ook onze decennialange ervaring in de bouwbranche graag delen met onze relaties. Veel van de producten zijn beschikbaar als BIM-objecten voor BIM IFC. BIM REVIT, BIM TEKLA en BIM ALLPLAN.

Bouwbeurs

Hakron Houtbouw is 6 t/m 10 februari aanwezig op de Bouwbeurs. Bekijk de producten, verneem de laatste ontwikkelingen en maak kennis met Kevin en zijn collega’s op standnummer E066 in hal 8.

Binnenkort wordt ook de website www.hakronhoutbouw.nl geactiveerd. Deze website zal voor de eerste beursdag live gaan. Op LinkedIn is Hakron Houtbouw per heden al te volgen.

Hakron Houtbouw
www.hakronhoutbouw.nl
Stand 08.E066