Uitnodiging TKI Bouw en Techniek Kick it!

Artikel delen

Graag nodigt TKI Bouw en Techniek je uit voor hét innovatie-event van 2023 voor de ontwerp-, bouw- en technieksector op dinsdagochtend 18 april. Met inspirerende sprekers, cases uit de praktijk en ontmoetingen met branchegenoten.

Datum: Dinsdag 18 april 09:30 – 12:30 uur met aansluitend een lunch
Locatie: Naturalis, Darwinweg 2 Leiden

kickit

TKI Bouw en Techniek richt zich op de ontwikkeling van schaalbare innovaties voor de maatschappelijke uitdagingen van onze sector: circulariteit, levensduurverlenging en klimaatbestendigheid. Het bedrijf neemt je in Naturalis mee in hun missie van een toekomstbestendige gebouwde omgeving. Ze gaan op topniveau in op de succesfactoren van innovatie. Dat gaat over techniek én meer dan techniek. Het bedrijf laat ook zien wat er al gebeurt in de programma’s van TKI Bouw en Techniek.

Na dit event weet je met wie en hoe je met TKI Bouw en Techniek kan werken aan de schaalbare innovaties die we nodig hebben en hoe we dit met elkaar gaan fixen.

Let’s Kick it! Meld je hier aan

Programma

09:30 uur            Inloop

10:00 uur            Kick off door Doekle Terpstra – voorzitter dagelijks bestuur TKI Bouw en Techniek.

10:10 uur            Prominente beleidsmakers gaan in gesprek over welke schaalbare innovatiekicks nodig zijn om onze maatschappelijke opgaven aan te pakken.

10:40 uur            Neuropsycholoog en bedrijfskundige Ayca Szapora slaat de brug tussen wetenschap en concrete toepassing in de praktijk over hoe wij kunnen veranderen en wat dat betekent voor leiderschap, verandering en communicatie.

11:10 uur            Korte break

11:30 uur            William van Niekerk, directeur TKI Bouw en Techniek, geeft een update over onze innovatieprogramma’s.

11:50 uur            Kick it! casussen uit de innovatieprogramma’s van TKI Bouw en Techniek.

12:20 uur            Naturalis beschrijft en behoudt biodiversiteit. De rijke variatie van de natuur leidt continu tot verandering. Hoe kan deze kennis de ontwerp-, bouw- en technieksector inspireren schaalbaar te innoveren?

12:30 uur            Netwerklunch

13:30 uur            Kick out

Elke deelnemer aan Kick it! heeft gratis toegang tot Naturalis. Bezoek dus vooral na afloop de natuurhistorische collectie. TKI Bouw en Techniek verwelkomt u graag op 18 april!