Beresterke bodywarmer

Artikel delen

De nieuwe Carhartt Rain Defender Lightweight Bodywarmer heeft een buitenlaag van stevig CORDURA®-materiaal. Hij is afgewerkt met driedubbel gestikte hoofdnaden en is daardoor beresterk en onverslijtbaar. Je draagt hem op frisse dagen, maar wordt het ijskoud dan is het ook een uitstekende laag onder een stevige jas. Zo blijf je warm, wat voor werk je ook doet.

Bodywarmer

De bodywarmer is superlicht van gewicht en gevoerd met soepel nylon voor veel warmte. Dankzij het ontwerp wordt water in druppels afgevoerd: zo blijf je droog in lichte regen. De toegepaste Wind Fighter® technologie en de aansluitende hals beschermen je optimaal tegen wind.

Veel handige zakken

BodywarmerDe Relaxed Fit pasvorm geeft je veel bewegingsvrijheid. Verder is de bodywarmer voorzien van handige zakken: een borstzakje links met ritssluiting, twee lage zakken aan de voorkant met verborgen drukknoopsluiting en twee binnenzakken: een met ritssluiting en een met klittenbandsluiting. Erg praktisch allemaal.

Informatie

Carhartt Rain Defender® Relaxed Fit Lightweight Insulated Vest is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs vanaf € 84,95.

Carhartt
www.carhartt.com