Extra flexibele probleemoplosser

Artikel delen

Deze maand brengt Coba een nieuwe poedertegellijm ‘CTA180 extra flexibel’ op de markt die voldoet aan de S2-normering. Een extra flexibele lijm die vanwege zijn hoge flexibiliteit extreem belastbaar is. Coba CTA180 is volgens de producent een echte probleemoplosser.

Poederlijm

De nieuwe tegellijm is verkrijgbaar in zakken van 20kg en is sinds kort verkrijgbaar. “De S2-normering geeft de lijm enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere tegellijmen”, zegt Marcel Krook, verkoopleider bij Coba.

Coba CTA180 kan verwerkt worden op jonge betonvloeren van minimaal 28 dagen oud. “Dat maakt het een zeer interessante keuze voor bijvoorbeeld winkel- en showroomvloeren. De flexibele lijm kan de krimp in het beton opvangen zodat de vloer al na 28 dagen betegeld kan worden. Bij andere lijmen kan dit na twee maanden.”

Tijdwinst is met de nieuwe tegellijm te behalen in het geval er vloerverwarming wordt toegepast. Krook: “De vloerverwarming kan al na drie dagen worden opgestart. Veel sneller dan de 28 dagen die daar normaal voor staan. Dat is ook een belangrijke usp van onze nieuwe Coba CTA180.”

Een derde belangrijk pluspunt van de extra flexibele poedertegellijm is dat het direct kan worden verwerkt op bestaande tegelvloeren. “Daarvoor is geen aparte voorstrijk of primerlaag nodig. Als de verwerker ervoor zorgt dat de bestaande vloer goed is ontvet, kan de lijm direct toegepast worden.”

Daarnaast kan Coba CTA180 buiten en op alle kritische ondergronden worden gebruikt. Makkelijk zat!

Coba
www.coba.nl