Tijd besparen? Ontdek de voordelen van tackers!

Artikel delen

Je wilt werken met de juiste gereedschappen om tijd en geld te besparen én het risico op fouten te verminderen. Eén van de gereedschappen die je ongetwijfeld kent, is de tacker. Maar met welke factoren moet je rekening houden bij het kiezen van een tacker? En wat zijn de voordelen van tackers?

Tackers op display

Welke tacker je kiest, hangt erg af van de werkzaamheden die je doet. Wil je grote delen vastzetten, kies je voor een tacker die lange spijkers, schroeven of nieten kan schieten. Wanneer je in hoeken moet werken, moet je juist rekening houden met een tacker die handzaam is.  Daarnaast moet je kijken naar het materiaal dat je wilt bevestigen en naar de frequentie waarmee je schiet.

De voordelen van tackers

  • Je versnelt je werk door te schieten in plaats van een hamer te gebruiken;
  • Je vermindert de kans op beschadiging;
  • Je creëert goede verbindingen, ook in hardere houtsoorten
  • Je schiet snel en zonder onderbrekingen grote volumes met behulp van bumpfire;
  • Je vermindert je lichamelijke belasting, omdat de machine het werk doet.

Pneumatische tacker

Pneumatische tackers van Union

Als je kiest voor Union, kies je voor meer dan alleen kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de service van Union helpt het bedrijf jou graag verder. Bij Union krijg je standaard één jaar garantie en door je tacker te registreren krijg jij er één jaar gratis bij. Met hun onderhoud- en reparatieservice zorgt het bedrijf ervoor dat je tacker jaren meegaat.

Ook denkt het bedrijf graag mee met de gebruikers van de tacker. Een voorbeeld hiervan is voorraadbeheer. Jij geeft aan hoeveel verbruiksgoederen je verwacht te gebruiken en zij zorgen ervoor dat er altijd voldoende op voorraad ligt. Mis je iets of denk je te kunnen innoveren? Geef het aan. Ook hierin denken ze graag mee.

Naast tackers heeft Union ook compressoren, accessoires en verbruiksgoederen. Deze producten vind je allemaal in het productenportaal.

Union
https://hanzestrohm.nl/hemmink/oplossingen/houtbouw/