Dealerschap LGMG Europe en Access Supply Nederland

Artikel delen

LGMG Europe BV heeft een exclusief dealerschap voor Nederland getekend met Access Supply Nederland BV, een joint venture tussen Eurosupply Hoogwerksystemen en Peinemann.

eurosupply

Andrew Pauw – Peinemann, Vincent Vercaemst – LGMG Europe, Coert Nodelijk – Eurosupply

Eurosupply is al meer dan 30 jaar totaalaanbieder van hoogwerkers in Nederland. Eurosupply richt zich op de verkoop van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, verkoop van onderdelen, reparatie & onderhoud en het geven van opleidingen.

Peinemann is ook een Nederlands bedrijf en richt zich op de verhuur, verkoop en service van mobiele kranen, hoogwerkers, heftrucks, magazijnmaterieel en ander zwaar materieel. Sinds de oprichting in 1954 heeft het bedrijf een opmerkelijke groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een vooraanstaande marktleider in verticaal en horizontaal intern transport.

LGMG Europe BV is het Europese hoofdkantoor van de Chinese hoogwerker- en constructiefabrikant Lingong Machinery Group. LGMG Europe BV is verantwoordelijk voor de verkoop, distributie, training en after-sales support van alle LGMG hoogwerkers in Europa.

“We zijn enthousiast over de oprichting van Access Supply Nederland, waardoor onze samenwerking met Eurosupply naar nieuwe hoogten wordt getild. Samen met LGMG’s frisse perspectieven en machines van hoge kwaliteit, biedt deze samenwerking vele mogelijkheden.” aldus Andrew Pauw, Peinemann.

“Door jarenlange ervaring in het verkopen van machines voor de verhuur- en eindgebruikersmarkt, kent Eurosupply de behoeften van de markt door en door. Betrouwbaarheid van de machines is het allerbelangrijkste en om dit te waarborgen biedt Eurosupply het volledige pakket aan met aftersales, service, onderdelen en opleidingen,” licht Coert Nodelijk van Eurosupply toe.

De joint venture Access Supply Nederland is recent opgericht en heeft Peinemann en Eurosupply aangesteld als verantwoordelijken voor  de verkoop, after sales, onderdelen en trainingen van de LGMG hoogwerkers in Nederland.

Vincent Vercaemst, LGMG’s sales director voegt toe: “We kijken enorm uit naar de samenwerking met Access Supply Nederland. Het biedt een duidelijke strategie voor de Nederlandse markt waarin Eurosupply en Peinemann zich richten op verhuurbedrijven en eindgebruikers, ondersteund door LGMG Europe, om meer zichtbaarheid in de markt te creëren dankzij hun grote verhuurvloot en verkopen aan de Nederlandse markt. Dit exclusieve dealerschap biedt veel kansen op groei en success binnen de Nederlandse markt.”

Eurosupply
www.eurosupplyhoogwerkers.nl