In de spotlight

Producten
Artikel delen

Op zoek naar de finishing touch? Dit deurbeslag biedt uitkomst

Intersteel is een toonaangevende leverancier van deurbeslag in Nederland en Europa. Het bedrijf is opgericht in 1902 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en design. De slogan van Intersteel is “The finishing touch for every interior” en dit is precies waar het bedrijf voor staat. Intersteel biedt een breed scala aan deurbeslag van verschillende materialen en diverse kleuren, zodat er voor iedere interieurstijl een passende oplossing is.

Aluminium deurbeslag

De verschillende materialen die Intersteel aanbiedt zijn onder andere roestvrij staal, messing en aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Zo is roestvrij staal zeer duurzaam en corrosiebestendig, terwijl messing een warme en luxueuze uitstraling heeft. Aluminium is licht en sterk en daarom ideaal voor buitendeuren. Afhankelijk van de gewenste uitstraling van de deur kan er gekozen worden voor het juiste materiaal.

Breed assortiment in verschillende kleuren

Zwart deurbeslagNaast verschillende materialen biedt Intersteel deurbeslag in diverse kleuren. Er zijn deurkrukken verkrijgbaar in zwart, chroom, brons, maar ook messing. Hierdoor kan het deurbeslag worden aangepast aan de kleur van de deur of andere elementen in het interieur. Het assortiment biedt ook verschillende stijlen en vormen, van strak en modern tot klassiek en tijdloos.

Het assortiment bestaat niet alleen uit deurbeslag, maar ook ander producten zoals raambeslag, meubelbeslag en accessoires. Door een breed netwerk van dealers in Nederland en Europa en de showroom in Rhenen, kunt u het assortiment bekijken en advies krijgen over het product wat u zoekt.

Belang juiste keuze vaak onderschat

Het belang van de juiste keuze van deurbeslag wordt vaak onderschat. Toch kan het deurbeslag een groot verschil maken in de uitstraling van een interieur. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig te kiezen voor het juiste materiaal, de juiste kleur en de juiste stijl.

Intersteel biedt naast design en techniek, ook hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De producten hebben een jarenlange garantie en zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Om dit te kunnen garanderen zijn de beste materialen geselecteerd en worden de producten vakkundig geproduceerd om aan hoge eisen te voldoen.

Intersteel
www.intersteel.nl

BouwTotaal