Wil jij ook een S3 veiligheidsschoen testen?

Artikel delen

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen en werkkleding in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook de Steel Blue S3 veiligheidsschoenen testen. Deze testronde maak je bovendien kans op een paar van de in oktober te lanceren Steel Blue limited gold edition veiligheidsschoenen. Ben jij zzp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer? Meld je dan aan als kandidaat tester.

Veel is nog in gouden nevelen gehuld. Wat we wel weten is dat de woorden ‘gave collab’ hier de spijker op zijn kop slaan. Meld je dus snel aan en draag de Steel Blue S3 veiligheidsschoenen een aantal dagen tijdens het werken. Na afloop plaatsen wij over jouw ervaring een mooi artikel in BouwTotaal. Naast de eeuwige roem en de gedragen veiligheidsschoenen, ontvang je ook een paar van de nog in oktober te lanceren Steel Blue limited gold edition werkschoenen. Kortom, trek snel de stoute werkschoenen aan en meld je aan voor deze test.

Aanmelden

Ben jij enthousiast en wil je deze fantastische veiligheidsschoen testen? Klik dan op deze link.

Meer weten over de Steel Blue S3 veiligheidsschoenen? Ga naar: https://steelblue.com/nl/product/southern-cross-zip-scuff-slate/