Met een gerust gevoel je bouwplaats achterlaten komende bouwvak?

Artikel delen

Uit ervaring weten we dat tijdens de bouwvak meer inbraken op bouwplaatsen plaatsvinden, omdat een verlaten bouwterrein een makkelijk prooi is en er vaak waardevolle spullen te vinden zijn zoals gereedschap, machines en bouwmaterialen. Dus heb jij al over jouw beveiliging nagedacht? Wacht niet tot het laatste moment!

BouWatch op vakantie
Jij bent met vakantie, maar dieven zijn dit helaas niet. Daarnaast kunnen langdurig verlaten bouwplaatsen een trekpleister zijn voor vandalen en hangjongeren die zich tijdens de vakantie vervelen. Jaarlijks veroorzaken inbraak en vandalisme voor miljoenen euro’s schade. Door te zorgen dat jouw bouwplaats of terrein goed beveiligd is, voorkom je dergelijke schade en kun jij zonder zorgen genieten van je welverdiende vrije dagen. Wie wil dat nou niet?

Beveiliging van jouw bouwplaats

BouWatch zorgt voor een efficiënte beveiliging met behulp van een totaalpakket voor bouwplaatsbeveiliging. Van tijdelijke beveiliging tot permanente beveiliging, van inbraakalarm en camerabewaking tot een toegangscontrolesysteem. Het bedrijf levert maatwerk waar nodig en zijn altijd flexibel. Van de voorbereidingsfase tot afbouwfase (afbouwbeveiliging). Vordert de bouw of verandert de locatie? Dan veranderd BouWatch mee. Voor o.a. bouwplaatsbeveiliging, gebouwbeveiliging en terreinbeveiliging maakt het bedrijf gebruik van slimme cameratechnieken en een nauwkeurig detectiesysteem. De bewakingsbeelden van bijvoorbeeld de GreenLight, Solar of Thermal worden dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden door de eigen meldkamer en dat betekent dat ze snel kunnen handelen bij incidenten en de pakkans zeer groot is.

Waarom beveiligen met BouWatch?

  • 24/7 camerabeveiliging en monitoring door getrainde centralisten
  • Snelle opvolging in geval van alarmmelding
  • Live meekijken via MyBauWatch app
  • Camerabeveiliging werkt preventief
  • No cure, no pay garantie

Overzicht app BouWatch

Wist je dat je zelf ook je werktijden kan beheren?

Wil je de beveiligingstijden van de cameramast aanpassen, omdat de bouwplaats dichtgaat voor de bouwvak? Via MyBauWatch regel je dat nu gemakkelijk zelf. Daarnaast kun je deze handige app gebruiken om alarmrapportages te bekijken of te downloaden en kun je zelfs live meekijken op jouw project.

BouWatch
www.bouwatch.nl