De bovenfreesmachine LO 55: veelzijdig, nauwkeurig en intuïtief eenvoudig

Artikel delen

De nieuwe LO 55 van Mafell zorgt voor een ongeëvenaarde freeservaring. Dankzij het gereedschapsloos wisselen van de frees, de nieuw ontwikkelde freesdiepte instelling met permanente hoogteklemming en veel andere features kunt u zich ten volle concentreren op uw werk. Met gemak, efficiëntie en precisie wordt elk freesproces zonder lange voorbereiding echt kinderspel.

bovenfreesmachine

Freeswissel zonder gereedschap

De nieuwe freesmachine maakt het eenvoudig om zonder gereedschap van frees te wisselen en bent u in geen tijd klaar voor het werk. Spanhendel loszetten, frees vervangen, hendel inklappen – klaar. Snel en eenvoudig zonder gereedschap!

Permafix

Met permafix is de freesdiepte permanent vastgezet. Wilt u dat wijzigen? Dan kunt u de Permafix-knop indrukken. Op dat moment lost de klemming zich en kunt u de freesdiepte comfortabel instellen. De Permafix kan eventueel ook eenvoudig ontkoppeld worden.

Deboost-functie

Door op de Deboost-knop in te drukken, verlaagt u het toerental met 30% eenvoudig door een enkele druk op de knop met. Zo vermijdt u brandsporen – bijvoorbeeld bij de omschakeling van langshout naar kopshout.

Elektronica: Mafell Intelligent Power Control (IPC)

MAFELL IPC is de nieuw ontwikkelde digitale elektronica. Met regeltechniek voor de herstartbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en constant toerental onder bij wisselende belasting. Kleurenleds informeren over functies en operationele statussen.

Mafell
www.mafell.de/nl/