Haal meer uit jouw zaagwerk

Artikel delen

Zwaar werk verdient een duurzaam diamantzaagblad. De TLG SuperPro is een zaagblad dat speciaal is ontworpen voor het buitenwerk, met een langere levensduur en een hogere zaagsnelheid. Dit zaagblad is ideaal voor het droog zagen van 20 mm dik porcellanato. Het wordt ook aanbevolen voor het zagen van keramiek, natuursteen en gesinterde steen, evenals andere materialen maar dan met een extra focus op de hovenier.

DiamantzaagbladHet TURBO type van het TLG SUPERPRO diamantzaagblad combineert hoge prestaties met een hoge zaagsnelheid en een uitstekende afwerking. Dankzij de samenstelling van de metaalmatrix, de korrelgrootte en het robuuste sinterproces van de diamantring aan de stalen kern worden een langere levensduur en een hogere zaagsnelheid bereikt.

De stalen kern van dit diamantblad is voorzien van een reeks perforaties om de koeling van het blad te verbeteren. Ook heeft het blad speciaal verdeelde groeven om de trillingen en het geluidsniveau tijdens het zagen te minimaliseren.

Met dit TLG zaagblad ben je verzekerd van efficiëntere en duurzamere prestaties voor het droog zagen met een haakse slijper, zonder in te boeten aan kwaliteit. Door de unieke samenstelling van de diamantring blijft het langer scherp tijdens gebruik en zaagt het gemakkelijk materialen tot 20 mm dik.

De TLG SuperPro is de snelste, meest duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, in het bijzonder voor hovenierswerkzaamheden.

Rubi
www.rubi.com