Voorkom roestvorming in uw betonvloeren

Artikel delen

De MAX Twintier vlechtmachines zijn snel en betrouwbaar. De vlechtmachines hebben een aantal voordelen ten opzichte van de reguliere ‘single wire’ vlechtmachines. De lus van de binding is bijvoorbeeld 50% lager en heeft geen uiteindes. Hierdoor heeft u ook bij een mindere dekking bij bijvoorbeeld tunnelbouw en breedplaatvloeren minder kans op roestvorming

Daarnaast is het draad verbruik fors minder vanwege het Twintier systeem. Er zit op een rol draad 2x 30 meter draad en afhankelijk van de te vlechten diameter kun je hier ruim twee keer zoveel bindingen mee maken dan bij het ‘single wire’ vlechtdraad.

Ook zijn de Twintier machines 30% sneller in gebruik. Doordat je meer bindingen per rolletje en acculading kunt maken heb je minder tijdverlies bij het wisselen van de rollen en accu’s. Vergelijk je dit met handmatig vlechten dan ben je zelfs 5 keer zo snel!

Naast de bovengenoemde voordelen heb je met de Vlechtmachines van MAX ook nog steeds de voordelen van het reduceren van gezondheidsproblemen in de pols en rug, de machines zijn met één hand te bedienen en nagenoeg iedereen kan de machine bedienen.

De Vlechtmachines worden voornamelijk ingezet bij het bevestigen van vloerverwarmingsslangen op krimpnetten, het bevestigen van pvc-buis op betonstaal, of waar de machine in de basis voor ontwikkeld is het vlechten van betonstaal.

De line-up van de MAX Twintier Vlechtmachines bestaat inmiddels uit drie modellen. De meest verkochte Vlechtmachine is de MAX RB441T die vlecht tot een diameter van 44mm, dan is er de RB611T die vlecht tot een diameter van 61mm en als laatste hebben we de MAX RB401T. Met die laatste is het niet meer nodig om te bukken want hiermee kunt u zelfs rechtop blijven staan tijden uw vlechtwerkzaamheden!

Co Fastening
www.co-fastening.nl