Een andere definitie van ‘Groene vingers’: ecologische veiligheidshandschoenen

Artikel delen

Op zoek naar een ecologische veiligheidshandschoen die dezelfde prestatieniveaus en bescherming garandeert? Bij Delta Plus laten ze je kennis maken met de andere definitie van “groene vingers”.

De nieuwe GREEN-range omvat uitsluitend veiligheidshandschoenen die minimum 50% gerecycled materialen bevatten. Naast dit ecologisch productieproces werd ook de ecologische voetafdruk van de verpakking zo klein mogelijk gehouden. Bovendien zijn alle veiligheidshandschoenen binnen de nieuwe GREEN-range afwasbaar (3 x <30°C°).

Binnen de nieuwe Delta Plus GREEN-range werd ook de iconische APOLLON VV733 opgenomen. De VV733GREEN biedt identiek dezelfde mechanische eigenschappen, een gelijk ademend vermogen en gelijke beweeglijkheid (Jauge 13). Door echter gebruik te maken van hoge kwaliteit gerecycled polyester, werd maar liefst 52% gerecycled materiaal binnen deze handschoen verwerkt. Hierdoor werd ook het ‘Global Recycled Standard’ kwaliteitslabel verworden, telkens ook aanwezig op alle Delta Plus veiligheidshandschoenen binnen de GREEN-range.

Delta Plus
www.deltaplus.eu