EPDM snijresten gerecycled tot unieke daktegels

Artikel delen

Wanneer je werkt met EPDM heb je vaak te maken met snijresten waar je niets mee kunt en waarvoor je moet betalen om het te laten afvoeren. BossCover verzamelt graag jouw snijresten en geeft het een tweede leven als rubberen daktegel, de BossCover XL Rubber Tile.

Rubberen daktegel

De BossCover XL Tiles worden voor 100% geproduceerd uit zuiver gerecycleerde EPDM dakmembranen. Ze zijn specifiek ontworpen om dienst te doen als looppad op particuliere en industriële daken waarbij regelmatig onderhoud nodig is aan allerlei installaties.

Haal zuivere EPDM uit jouw afvalverwerking en bespaar jaarlijks een mooi bedrag. Het enige wat je moet doen? Hou zuivere snijresten bij en breng ze binnen bij één van de BossCover dealers. Of als je een grote hoeveelheid in één keer kwijt wil, dan is het mogelijk om af te spreken dat zij het materiaal in big bags komen ophalen.

Waarom BossCover het niet erg vindt om met jouw snijresten opgezadeld te worden?
Duurzaamheid:
Het bedrijf wil met duurzame producten en diensten in de toekomst het verschil maken.
Innovatie:
Alle innovaties van het bedrijf, hebben als doel om de bouwschil duurzamer te maken.
Vernieuwbaar:
Met dit initiatief wordt er voorkomen dat een hoogwaardige grondstof verloren gaat. EPDM is een synthetisch product.

Mawipex
www.epdmcycle.com
Stand 1.B046