Hoogwerkers met veel extra’s

Artikel delen

Bij HDW begrijpen ze dat minder onderhoud en minder geluid cruciaal zijn in de bouw. Daarom heeft het bedrijf in samenwerking met Genie de Reduction Weeks geïntroduceerd, veel schaarhoogwerkers nu met veel extra’s. Zo hebben ze diverse mooie deals en extra’s voor u in petto, waaronder onderhoudsvrije AGM-batterijen, White Noise Alarm geluidssysteem en een extra scherpe prijs.

Hoogwerkers

AGM-batterijen: Optimaal Vermogen voor Uw Apparaten

Of u nu een professional bent die vertrouwt op betrouwbare stroombronnen of gewoon op zoek bent naar krachtige batterijen voor dagelijks gebruik, AGM-batterijen zijn de sleutel tot continue prestaties. De AGM-accu’s zijn zeer geschikt voor diepe ontladingen, wat betekent dat ze langdurig en consistent vermogen kunnen leveren. Ze hebben ook een lage zelfontlading, waardoor ze geschikt zijn voor langdurige opslag zonder prestatieverlies. Geniet van langere levensduur en betere energieopslag.

Hoogwerkers

White Noise Alarm: Creëer Uw Stilte-oase

In de hectische wereld waarin we leven, is geluid en concentratie een kostbaar goed. Daarom introduceerde Genie het White Noise Alarm. In plaats van het (irritante) bekende piepend geluid bij machine bewegingen, maakt het White Noise Alarm een suizend geluid. Het geluid is gemakkelijk te horen door personeel dat zich in de directe nabijheid van de schaarhoogwerker bevindt.

HDW wil er zeker van zijn dat u kunt profiteren van de aanbiedingen, maar wees er snel bij, want de aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De deelnemende schaarhoogwerkers vliegen de deur uit.

Mis de kans niet om te profiteren van de HDW Reduction Weeks. U krijgt mooie deals en extra’s zoals krachtige AGM-batterijen en White Noise Alarm. Let op en wees snel, want op = op.

Benieuwd naar de schaarhoogwerkers die onderdeel zijn van deze actie? Bezoek de website of neem contact op met de accountmanagers van het bedrijf.

HDW
www.hdw-intl.com