Kunnen deze appartementen de woningmarkt transformeren?

Artikel delen

Onze samenleving verandert snel. Relaties, werk, mobiliteit en zelfs het concept van bezit zijn aan verandering onderhevig. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer mensen in verschillende fasen van hun leven alleenstaand zijn. Terhalle-Ecobouw heeft deze veranderende dynamiek begrepen en komt met een oplossing: modulaire, duurzame appartementen die perfect zijn voor zowel één- als meerpersoonshuishoudens.

Render

Wat deze appartementen zo speciaal maakt, is de slimme, geprefabriceerde bouwmethode. Ontworpen en geproduceerd in eigen fabriek, in samenwerking met een team van architecten, ingenieurs en adviseurs, biedt Terhalle-Ecobouw flexibele en betaalbare woonoplossingen voor zowel de koop-, huur- of zorgsector.

Intelligente standaardisatie

Het modulaire ontwerp stelt men in staat te kiezen uit verschillende woonoppervlakken, beukbreedtes en het aantal kamers per appartement. Deze flexibiliteit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van geprefabriceerde wandelementen en, waar mogelijk, modules voor natte ruimtes en techniek.

De appartementencomplexen zijn niet zomaar een verzameling van wooneenheden. Ze zijn compleet met fietsenstallingen, bergingen, verkeersruimtes en alle benodigde veiligheidsvoorzieningen. En ja, ze voldoen aan alle nationale wetgeving.

Ook kunnen de modulaire appartementen moeiteloos worden gecombineerd met grondgebonden woningen, waardoor een gevarieerde en dynamische stedenbouwkundige invulling mogelijk is.

Duurzaam, circulair, klimaatneutraal

Terhalle-Ecobouw neemt duurzaamheid serieus. Niet alleen zijn de appartementen gebouwd met circulaire materialen zoals gecertificeerd PFSC/FSC hout, het bedrijf zelf is ook gecertificeerd als klimaatneutraal. Dat betekent dat u niet alleen in een duurzaam appartement woont, maar ook bijdraagt aan een duurzamere planeet.

Het bedrijf gelooft dat succes niet alleen wordt bepaald door een sterk concept, maar vooral door goed te luisteren naar de veranderende vraag uit de markt.

Terhalle B.V.
www.terhalle-ecobouw.nl
Stand: 1.C060