Praktische oplossingen voor het na-isoleren van hellende daken

Artikel delen

Voor het na-isoleren van hellende daken biedt IsoBouw meerdere innovatieve isolatiesystemen. IsoBouw gaat echter nog veel verder dan alleen maar het leveren van deze isolatiesystemen. Ieder project wordt door hen individueel benaderd. Dit betekent dat zij samen met u kijken naar uw projectspecifieke uitdagingen en wensen.

Isolatiesystemen, Dakisolatie, Prefab

Veel voorkomende uitdagingen

Ieder renovatieproject is anders. Hoe is de bestaande situatie en welke doelen moeten er worden bereikt? Wilt u isoleren van binnen of van buiten? Is het een bestaande dak met dakbeschot, of niet, en is deze doorgezakt? Hoe voorkomt u overlast voor de bewoners en logistieke problemen? Dit zijn slechts enkele vragen die voor u waarschijnlijk herkenbaar zijn en waarbij IsoBouw u kan helpen.

Veranderende eisen

Veranderende regelgeving en focuspunten leiden tot andere bouwmethodes en materiaalkeuzes. Zo neemt de toepassing van PV-systemen en groendaken toe en dicteert de flora en faunawet dat integraal naar opvangmogelijkheden voor vogels wordt gekeken.

Ook opdrachtgevers stellen hogere eisen, bijvoorbeeld als het gaat om de impact van de materialen op het milieu en de esthetica van het dak.

Integrale oplossingen

Voor al deze uitdagingen en veranderende eisen kan IsoBouw u een integrale oplossing bieden. Of het nu een veilige toepassing van PV of een bouwfysisch correcte toepassing van groendaken is, IsoBouw ondersteunt u met passende isolatieconcepten. Dit geldt ook voor de overige genoemde en veel andere eisen. Wilt u ook een passende projectondersteuning?

Neem dan contact op met IsoBouw.

IsoBouw
www.isobouw.nl