Robuuste gereedschapstas, sporttas en reistas ineen

Artikel delen

Ga je als harde werker graag sporten en ook op reis? Dan is deze Carhartt Utility Duffel jouw maat. De onverslijtbare tas is speciaal ontwikkeld voor het opbergen van al je gereedschap. Hij is gemaakt van oersterk 600 Denier polyester stof en heeft een verstevigde bodem. Daardoor wordt hij ook vaak als sport- en reistas gebruikt.

gereedschapstas

Met een lengte van 64 cm biedt de duffel plaats aan gereedschap, kabels, apparaten, accu′s, opladers en al het andere dat je nodig hebt voor je werk. Dankzij 10 extra mesh binnenzakken heb je veel ruimte om alles netjes op te bergen. De gereedschapstas heeft een U-vormig hoofdvak, twee voorvakken met klepsluiting en een rechttoe-rechtaan, praktisch ontwerp.

Gereedschapstas

Rain Defender® waterafstotende afwerking

De Carhartt Utility Duffel heeft een bestendige Rain Defender® waterafstotende afwerking. Daardoor is hij bestand tegen regen zonder dat de stof vocht opneemt. Dankzij de verstevigde handvatten en schouderband draagt de tas erg comfortabel. Op de voorzijde vind je het vertrouwde Carhartt-label.

De Carhartt Utility Duffel is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. De adviesprijs is € 119,99.

Carhartt
www.carhartt.com