Voor elke professional in de bouw een specifieke werkschoen

Artikel delen

Of je nu stukadoor, timmerman of metselaar bent, dakdekker, schilder of uitvoerder: Bata Industrials heeft voor alle vakmensen in de bouw een specifieke veiligheidsschoen. Elke schoen is ontworpen met het oog op de unieke eisen en uitdagingen van elk beroep, zodat je voeten altijd beschermd en comfortabel blijven.

Werkschoenen

Op de website Batafityourfeet.com is een eenvoudig overzicht te vinden afgestemd op de verschillende vakgebieden in de bouw. Model Up voor de uitvoerder, model Traxx 219 voor de metselaar/timmerman, model Score voor de elektricien/loodgieter, model Marie voor vrouwen, model PWR312 voor Infra, model ACT156 voor de schilder/stukadoor en model Radar voor de dakdekker.

Veiligheid

Veiligheid heeft voor Bata Industrials de ultieme prioriteit. Door samen te werken met wetenschappers en uitgebreide tests is Bata trendsetter in een industrie waar veiligheid randvoorwaarde nummer één is. Een S3 werkschoen voor onder andere de bouw beschikt zowel over een veiligheidsneus als een veiligheidszool en is voor alle werkomstandigheden geschikt. De tussenzool biedt schokdemping tijdens het lopen, vangt de klappen op en beschermt tegen scherpe objecten. ESD-conforme zolen zijn er om elektrostatische ontlading te verhinderen.

Ergonomie

Het is een combinatie van eigenschappen die een schoen geschikt maakt voor een bepaalde discipline in de bouw. Maar ook persoonlijke voorkeuren zijn van belang, heb je bijvoorbeeld een brede, smalle, platte of holle voet dan bepaald dit de geschiktheid van de schoen. Dankzij innovatieve technologieën als Walkline®, Flexline® en Easy rolling wordt rekening gehouden met ergonomische vorm van de voet en worden veel voet gerelateerde klachten verminderd en zelfs voorkomen.

Bata Industrials
batafityourfeet.com