Zonder (m)opperen mortel op de plek waar het verwerkt wordt!

Artikel delen

Een gevel van een hoogbouw metselen? Dat is met het Bruil BMTS pompsysteem geen probleem. De mortel wordt naar boven verpompt, zodat de metselaars eenvoudig kunnen doorwerken en niet continu gebruik hoeven te maken van de bouwlift. Dit pompsysteem is onderdeel van de Bruil silo-service.

steigersDe druk op uw planning wordt steeds groter en daarmee ook de noodzaak om efficiënt te werken. Veel handelingen op de bouwplaats gebeuren nog handmatig.  Zo zijn er onnodige kraanbewegingen en is er bij het werken met droge mortels vaak sprake van gesjouw met zakgoed en rondslingerend afval.

De Bruil silo-service is dé manier om uw effectiviteit te vergroten. Eén en al gemak. Geen gesjouw met zakgoed en minder afval en stofvrij.  Met een gegarandeerd efficiëntere bouwplaats logistiek.

Omdat ieder product een specifieke manier van verwerken vraagt, sluit de silo-service goed aan op uw bouwproces. Van grote projecten met meerdere silo’s tot een enkele mini-silo, al dan niet in combinatie met het Bruil BMTS pompsysteem. U bent altijd verzekerd van de best mogelijke equipment met de bijbehorende logistiek.  Zo werkt u sneller en efficiënter, zodat u uw planning kunt halen. Tevens reduceert u hiermee het afval op de bouwplaats.

Kortom: Efficiëntere logistiek op en rond de bouwplaats met minder kraanbewegingen.

Bruil Silo-Service
www.bruil.nl/silo-service