Bescherm en kleur hout met slechts één laag

Artikel delen

Sta je voor de uitdaging om een houten object te beschermen en te kleuren? Dan heeft Trae Lyx de innovatieve oplossing waar je naar zoekt: Hardwax Pro One. De baanbrekende olie formule tilt houtbehandeling naar een nieuw niveau, en het enige dat je hoeft te doen is één laag Hardwax Pro One aanbrengen.

Hardwaxolie

Hardwax Pro One is een pionier in zowel een 1 component als een 2 component variant. Het biedt niet alleen een uitstekende bescherming voor vloeren, trappen, meubels, speelgoed en werkbladen, maar doet dat met een ongekende efficiëntie. Slechts één laag is voldoende om het hout te beschermen, waterafstotend te maken én te voorzien van een prachtige kleur. Je brengt het aan met de hand of bij grote oppervlakken met een boenmachine.

Trae Lyx Hardwax Pro One combineert de beste eigenschappen van natuurlijke oliën en wassen en beschermt en kleurt hout met slechts een enkele laag. Het vaste stofgehalte van 100% garandeert een hoge slijtvastheid en hoog rendement. Terwijl de olie de poriën vult en de natuurlijke houtkleur verdiept, vormt de was een zeer slijtvaste, waterafstotende laag die aangenaam aanvoelt. Ideaal voor de behandeling van onbehandelde en geschuurde houten vloeren, trappen & meubels binnenshuis. Het zijde-matte oppervlak blijft ademend en is gemakkelijk te onderhouden.

Uniek is de snelheid van uitharding. Binnen 24 uur na het aanbrengen van Hardwax Pro One 2K kun je de behandelde objecten alweer gebruiken.

Meerdere kleuren

Hardwax Pro One biedt een scala aan kleuropties, van klassiek blank tot grafiet. Totaal 10 trendy kleuren. Er is altijd een kleur die past bij jouw stijl.

Voedselveilig en makkelijk in onderhoud

Deze hoogwaardige houtbescherming onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, efficiënt verbruik en onderhoudsgemak. Niet alleen geschikt voor traditionele houten oppervlakken, maar ook veilig voor gebruik op werkbladen die in contact komen met voedsel.

Verbruik: 25-50 m² per liter
Volledig uitgehard: 1K binnen 2-3 dagen, 2K binnen 24 uur
Verkrijgbaar in: 1 liter (1K en 2K) of 250 ml (1K)
Kleuren: Blank, kalk wit, wit, lichtgrijs, vergrijsde eik, warm grijs, gerookte eik, tabak, noten, teak, grafiet

Trae Lyx
www.traelyx.nl