Dit isolatiejack houdt je deze winter warm

Artikel delen

Het Rain Defender™ Relaxed Fit Lightweight Insulated Jacket van Carhartt houd je altijd warm onder extreme omstandigheden. De jas is ultralicht van gewicht en tegelijk beresterk. De stevige buitenlaag van Cordura® Fabric-materiaal weegt minder dan de meeste T-shirts en is bestand tegen de zwaarste omstandigheden. De isolerende jas is gevoerd en gewatteerd voor veel warmte en extra comfort. De waterafstotende en winddichte technologieën houden regen, wind en sneeuw buiten, zodat je comfortabel je werk kunt doen. Het jack is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

isolatiejack

isolatiejack De veelzijdige jas heeft meer dan voldoende zakken. Hij kan, als het kouder wordt, heel goed met onderlagen of bovenlagen worden gedragen. Het jack is gemaakt om makkelijk in te bewegen, met een relaxte pasvorm en ingebouwde flex. De met fleece gevoerde zijpanelen op het lichaam en bij de mouwen zorgen voor nog meer bewegingsvrijheid.

isolatiejack

Over Carhartt

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat het bedrijf bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers.

Carhartt
www.carhartt.com