Jouw partner in geschoten bevestiging

Artikel delen

Union is niet alleen je partner als het gaat om pneumatische hechting maar is voor veel gebruikers de onmisbare partner in het productieproces. Van voorraadbeheer tot de Nietenwijzer, Union denkt altijd op innovatieve manier met je mee.

Voorraadbeheer

Dat merkt ook Chaletbouwer Duntep. Een productie die stilstaat door onvoldoende nieten en spijkers is een nachtmerrie voor elk bedrijf dat met houtbevestiging werkt. Harm Courtz is werkplaatschef: “Wij hebben zo’n 180 tackers in gebruik, in allerlei varianten. Van grote jongens die we in de constructie gebruiken tot kleine tackers voor plinten en afwerking. Onze productie varieert enorm; de ene keer maken we een mantelzorgwoning op maat, de volgende keer produceren we 42 dezelfde vakantiewoningen. Ons verbruik van spijkers en nieten is daarom geen dag hetzelfde.”

Niet meer misgrijpen door slim voorraadbeheer

Tamara is accountmanager voor Union en heeft samen met Duntep aan een nieuw, slim vooraadsysteem gewerkt. “Voorheen kwam ik hier heel erg vaak om te kijken hoe het met de voorraden stond. Sinds de invoering van het gesloten magazijn en het voorraadbeheer is dat niet meer nodig.” Als een medewerker een doosje nagels ophaalt wordt deze gescand en uitgeboekt. Als een bepaald type nagels een ingestelde ondergrens bereikt verschijnt een bestelmelding bij de inkoper op het scherm. Harm zegt: “We hoeven dan niet direct te bestellen maar kunnen efficiënt meerdere bestellingen samenvoegen. Doordat we op tijd weten dat een product op dreigt te raken, voorkomen we kleine bestellingen en kunnen we ook vervoersbewegingen reduceren.”

Voorraadbeheer

Universele nieten en nagels

Union heeft een assortiment aan nieten en nagels die op 95% van de verkochte tackers passen, ongeacht het merk, ook in accutackers! De Union Nietenwijzer is weer zo’n innovatieve manier om jou als gebruiker het leven makkelijk te maken. Vul je tacker in, kijk welke nieten, nagels of brads ondersteund worden en zie direct de groothandels waar je kunt bestellen. Het vinden van de juiste middelen is hiermee een peuleschil. Probeer hem direct!

Union TV

De laatste toevoeging aan het programma is Union TV, een YouTubekanaal waarop je tips, nieuwe producten en voorbeelden uit de praktijk vindt. Dennis is als Union specialist dé persoon om je mee te nemen in de wereld van geschoten bevestiging. Abonneer je op het kanaal en blijf op de hoogte!”

Hemmink
www.hemmink.nl