Ontdek de wereld van hoogwaardig tegelgereedschap

Artikel delen

BIHUI is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland en nu al een groot succes! Het merk concentreert zich op het ontwerp, de fabricage en de distributie van tegelgereedschap en -machines wereldwijd.

tegelgereedschap

BIHUI heeft momenteel een ruim assortiment met meer dan 100 producten. Het bedrijf is continu bezig met het innoveren en verbeteren van de producten om aan de behoeften van de markt te kunnen voldoen. Het volledige assortiment aan hoogwaardige producten wordt dan ook constant aangevuld.

Grootformaat tegels

Grootformaat tegels en slabs worden steeds populairder in de tegelindustrie. Maar voor de verwerking van dergelijke tegels is het gebruik van speciale gereedschappen van groot belang. Het gehele BIHUI-assortiment aan gereedschappen voor grootformaat tegels is oplossingsgericht. Het uitwisselen van ervaringen met vakmensen is een essentiële stap in het ontwikkelingsproces. Door deze interactie ontstaan praktische producten, die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak.

Kwaliteit

Ondanks dat BIHUI een nieuw merk is in de tegelindustrie maakt het gereedschappen van goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Met BIHUI wordt een nieuwe naam geïntroduceerd: een grotere keuze voor de tegelzetter en een kwalitatief alternatief voor de duurdere A-merken.

Het assortiment van BIHUI is breed en veelzijdig: gereedschappen en accessoires met een gedegen uitstraling, ergonomisch ontworpen en van goede kwaliteit. In combinatie met de aantrekkelijke prijsstelling maakt dit BIHUI bijzonder aantrekkelijk voor de tegelzetter.

Showroom

Voor dealers van BIHUI is het mogelijk om een compleet schappenplan in hun winkel te tonen. In Lelystad heeft het assortiment van BIHUI inmiddels een prominente plek gekregen, zodat dealers een goed beeld van de mogelijkheden krijgen.

BIHUI
www.bihui-tools.nl