Bouwhekken kopen of huren? Ontdek uitgebreide dienstverlening

Artikel delen

Bouwhekken Nederland is uw partner voor alles rondom tijdelijk hekwerk en afzettingen. Met een uitgebreid assortiment van bouwhekken en dranghekken biedt het bedrijf oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en behoeften. Of het nu gaat om het afzetten van een bouwplaats, een evenement of een ander project: Bouwhekken Nederland staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Bouwhekken

Met een uitgebreid assortiment bouwhekken van zowel voor verzinkt als na verzinkt materiaal, biedt het bedrijf oplossingen voor een divers klantportfolio. Zo is het type ‘anti klim’ uitermate geschikt als extra anti overklim beveiliging, daar waar het MOBI hek van robuuste, onverwoestbare kwaliteit is. Van een traditioneel bouwbedrijf tot een sloopaannemer of een groot bedrijf in de grond, – weg, & waterbouw: elke vraag is anders en daar speelt Bouwhekken Nederland graag op in.

Flexibele dienstverlening

Het assortiment bouwhekken is gemaakt met oog op duurzaamheid en functionaliteit. Één van de voordelen van samenwerken met Bouwhekken Nederland is de flexibiliteit van de dienstverlening. Of het nu gaat om een klein evenement of een grootschalig bouwproject, het bedrijf denkt altijd met de klant mee. Deze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat ieder vraagstuk voorzien kan worden van een advies op maat, en zo wordt de klant ontzorgd. Met een groot assortiment en een ruime voorraad is levering binnen 1-2 dagen mogelijk. Liever bouwhekken huren? Ook dit is mogelijk!

Transport, montage en bekleding

BouwhekkenNaast de levering van bouwhekken biedt Bouwhekken Nederland aanvullende producten & diensten zoals transport, montage en de bekleding van bouwhekken met behulp van doeken en bannermateriaal. Met een aparte ontwerpafdeling kunnen banners aangeboden worden in zowel PVC als Mesh materiaal, daarbij gebruikmakend van een full colour bedrukking met UV bestendig inkt. Dit is mogelijk met ieder gewenst ontwerp. Een opdruk kan variëren van een bedrijfslogo, afbeelding en tekst. Bannermateriaal wordt altijd op maat en naar de specifieke behoefte van de klant gemaakt en bedrukt.

Montage is doorgaans direct mogelijk, waar dan ook in Nederland. Bouwhekken Nederland werkt met een vaste montageploeg die gespecialiseerd is in het monteren van hekken. Op deze manier kunt u ervan uit gaan dat het monteren altijd zorgvuldig en met de juiste vakkennis gebeurt!

Bouwhekken Nederland
www.bouwhekkennederland.nl