Snel en agressief doorslijpen? Probeer deze turbo diamantschijf

Artikel delen

De DT 900 UX Special, een allrounder onder de diamantschijven met ongeëvenaarde agressiviteit & lange levensduur, onmisbaar op elke bouwplaats.

Diamantschijf

DiamantzaagbladSnel en agressief doorslijpen van nagenoeg alle bouwmaterialen, zijn de typerende kenmerken van de DT 900 UX Special. De kwaliteit van de snijprestaties in beton, uitgehard beton, klinkers, straatstenen, bakstenen en andere bouwmaterialen zijn aanzienlijk hoger in vergelijking met conventionele universele diamantschijven.

Alle gebruikers van haakse slijpmachines kunnen zich verheugen op dezelfde superieure prestaties als de professionele gebruikers. Dit komt doordat de diamantschijf vanaf nu verkrijgbaar is bij de vakhandel in diameter van 230 mm. Zelfs in deze maatvoering is elk snijsegment voorzien van geplaatste diamanten die gelijkmatig verdeeld zijn in de matrix. Diamanten met titanium coating zorgen voor hoge snijprestaties en een extra goede standtijd van deze veelzijdige allrounder.

Bij het produceren van deze segmenten worden de diamanten op een gecontroleerde wijze geplaatst. De afstand tussen elke diamant is identiek en ze worden laag per laag gestapeld in het segment. Na het wegslijten van een laag komt een volledig nieuwe laag tevoorschijn. Door dit proces wordt elke diamant voor de volle 100% benut, wat de levensduur en de zaagsnelheid aanzienlijk vergroot.

Diamantzaagblad

Ontwikkeld in Duitsland – Gefabriceerd in Europe

Klingspor blijft de volledige controle houden over alle processen die nodig zijn om hun materialen te produceren. De diamantschijven van Klingspor worden ontworpen in de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van de moederonderneming in Haiger (Duitsland). Voor de ontwikkeling van de producten, vertrouwt Klingspor op zijn modernste machines en uitzonderlijk uitgeruste laboratoria. Het personeel in deze faciliteiten waakt dagelijks over de functionaliteit en veiligheid van de diamantschijven. De nauwgezette controle staat dan ook garant voor de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Klingspor
www.klingspor.nl