Snel, schoon en safe isoleren

Artikel delen

Isoleren is de beste manier om gebouwen en woningen energiezuinig te maken. Alleen is isolatiemateriaal aanbrengen niet altijd een pretje. Zo is PIF ontstaan. Het bedrijf heeft als missie om isolatieprofessionals, de PIFPRO’s, te voorzien van het allerbeste isolatiemateriaal. Samen met hen maken ze de toekomst een stuk duurzamer.

PIF isolatie

PIF isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen reflectiefolie en luchtkamers, en geschikt voor het isoleren van vloeren, hellende daken en wanden. Het is standaard leverbaar in diverse diktes op rol. Zowel de werking als verwerking van PIF is van hoge kwaliteit. Het is dun, lichtgewicht, flexibel en schoon te monteren, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen. PIF isolatie is ISSO en BRL IC-140 (INSULA) gecertificeerd en heeft een hoge NIBE Milieuclassificatie. Daarnaast levert PIF alle noodzakelijke toebehoren voor snelle montage onder de vloer, het dak en tegen de wand.

De nieuwe norm in isoleren

Niet alleen vakmensen zijn blij met PIF. Huiseigenaren en woningcorporaties profiteren van de ongekend hoge isolatiewaarde (hogere R-waardes dan PUR, glas- en steenwol bij gelijke diktes). Voor het milieu is het dan weer goed nieuws dat PIF volledig recyclebaar is en na demontage gewoon opnieuw te gebruiken. Dan rest nog de vraag: Waarom nog ander isolatiemateriaal gebruiken als je met PIF zó snel en makkelijk meters maakt?

PIF isolatie
www.pifisolatie.nl