Uitblinken in veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in 5 stappen?

Artikel delen

In de dynamische bouwsector, waar veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan, is het belangrijk voor bedrijven om te voldoen aan de hoogste normen. Certificering wordt steeds belangrijker in de sector. Normec NCK, een laagdrempelige en nuchtere certificerende instelling, biedt een uitgebreid portfolio aan certificeringen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Certificering

Als certificerende instelling gelooft Normec NCK in een pragmatische aanpak. Ze streven naar efficiënte certificeringsprocessen die naadloos integreren met uw dagelijkse werkzaamheden. Gedurende de jaren is gebleken dat het juist die nuchterheid is, waar bedrijven en organisaties die zich willen laten certificeren behoefte aan hebben. De experts van Normec NCK nemen de zorg voor certificatie uit handen, zodat uw organisatie zich kan focussen op het échte werk.

Het certificatietraject in vijf stappen

Certificering voor bedrijven in de bouw, installatiebranche en grond-, weg-, en waterbouw hoeft niet moeilijk te zijn. In vijf eenvoudige stappen leidt Normec NCK uw bedrijf naar succesvolle certificering.

  1. Kennismaking: Het certificeringstraject begint met een kennismaking en beoordeling van de documentatie, om vast te stellen of uw organisatie klaar is voor een audit.
  2. Audit: Tijdens de audit wordt uw bedrijf getoetst op de eisen uit de norm. Hierbij komen de werkzaamheden op kantoor én op de uitvoerlocatie aan bod.
  3. Beoordeling: Na een positieve beoordeling ontvangt het bedrijf het certificaat en bijbehorende auditrapportage.
  4. Tussentijdse audit: Gedurende de looptijd van de certificering (doorgaans drie jaar) volgen er controle-audits.
  5. Herbeoordeling: Voor het aflopen van de certificering krijgt uw bedrijf een herbeoordeling. Bij een positief resultaat wordt het certificaat met drie jaar verlengd.

Over Normec NCK

Normec NCK is een certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Met beide voeten op de grond. Dat vat samen hoe Normec NCK werkt. Ze zijn gemakkelijk benaderbaar, flexibel en zijn uiterst pragmatisch in hun dienstverlening. U kunt bij hen terecht voor o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CO2-prestatieladder, Safety Culture Ladder, BRL SIKB 12000, BRL SIKB 7000 en VCA. Sinds 2019 maakt Normec NCK deel uit van Normec. Normec helpt organisaties in vele branches verder op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance.

Meer informatie over het certificatietraject en over de verschillende certificeringen vindt u op de website.

Normec NCK
normecnck.nl