Wanneer isolatie écht dun moet zijn

Artikel delen

Bluedec bv levert verschillende dunne, hoogwaardige isolatiematerialen zoals het gelijknamige Bluedec. Dit product is onder andere gemaakt van aerogel, ’s-Werelds best isolerend materiaal. Er is geen materiaal dat betere isolatieprestaties behaalt bij dezelfde geringe dikte. Het is damp-open, waterafstotend en zonder voorzetwand te monteren; ideaal voor de renovatie van oudere gebouwen. Toepasbaar in dak, gevel en vloer. Binnen en buiten.

Wanneer traditionele isolatiematerialen te dik zijn is Bluedec dé oplossing. Het isolatiemateriaal is in verschillende diktes verkrijgbaar, voorzien van toplagen zoals gips of glasvliesweefsel. Eenvoudig op maat te snijden met een Stanleymesje of op een zaagtafel. Ideaal voor monumenten, dagkanten, trapopgangen, en soortgelijke uitdagingen waarbij de isolatie echt dun moet zijn.

Waar ruimte schaars is, isoleer je met Bluedec.

Daarnaast levert Bluedec bv ook BlueVac, dit zijn vacuüm isolatie panelen (VIP). Om te voldoen aan de specifieke eisen van elk project, biedt Bluedec maatwerkoplossingen met een cachering/toplaag naar keuze, zoals kunststof of aluminium in een kleur naar wens. Deze aanpasbaarheid maakt de dunne isolatiematerialen bijzonder geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder als borstweringspanelen bij galerijflats, in daken of op vloeren waar een gebrek aan kruipruimte bestaat.

Dikte in mm Rd waarde BlueVac
10 1,43
20 2,86
30 4,29
40 5,71
50 7,14
60 8,84

Geïsoleerde flat

Tip: Bestel de isolatiematerialen verlijmd en op maat via info@prefabisolatie.com.

Uitdaging met betrekking tot de dikte van het isolatiepakket? Bluedec denkt graag met u mee. Of het nou een corporatie is of aannemer, Bluedec levert de oplossing voor het probleem.

Bluedec
www.bluedec.nl