Als groot formaat op rolletjes gaat

Artikel delen

In een wereld waar de vraag naar unieke en kwalitatief hoogstaande afwerkingen blijft stijgen, staan vakmensen zoals tegelzetters voor steeds grotere uitdagingen. Hoe houd ik het langer vol zonder blessures of langdurig uitval? Hoe kan ik mijn trouwe klanten toch blijven bedienen met de laatste trends op tegelgebied zonder mijn gezondheid op het spel te zetten? Dit zijn de vragen die velen in de sector bezighouden.

Hulpsysteem voor grootformaat tegels

Met deze zorgen in gedachten heeft Tile Wheelie® een innovatieve oplossing bedacht die niet alleen de werkdruk verlicht maar ook de efficiëntie verhoogt.

Het Tile Wheelie® systeem vereenvoudigt het om zelfstandig XL-tegels op de vloer te verwerken op een verantwoorde manier. De daadwerkelijk tilmomenten zijn sterk vermindert waardoor de fysieke belasting bijna nihil is. Doordat er geen hulp meer nodig is, ben je ook flexibel in je planning. Daarnaast is het systeem eenvoudig te bedienen, zowel alleen als in teamverband.

Investeren in het Tile Wheelie® systeem kan als een kostenpost worden gezien, maar de lange termijn voordelen wegen ruimschoots op tegen de initiële uitgave. Minder uitval door blessures, grotere projecten kunnen aannemen en een hogere tevredenheid bij klanten zorgen voor een snelle terugverdientijd.

Het systeem is een uitgebreid hulpmiddel met groot bereik. Het is geschikt voor tegels van het formaat 75 x 75 en 80 x 80. Daarnaast is het met een simpele handeling aan te passen voor de grotere formaten 90 x 90 en 100 x 100. 120 x 120 is eveneens mogelijk in combinatie met een uitbreidingsset.

Tile Wheelie®
www.tilewheelie.nl