Het volledig geïntegreerde zonnepanelen-dak

Artikel delen

Het Loci geïntegreerd zonnepanelen-dak biedt een ideale oplossing voor architecten, bouwbedrijven en woningcoöperaties die duurzaamheid en esthetiek hoog in het vaandel dragen. Geschikt voor projecten van elke omvang, van individuele woningen tot grootschalige bouwprojecten, integreert dit systeem klein formaat zonnepanelen naadloos met het dak en de algehele architectuur. Ongeacht of dat het gaat om dakramen, schoorstenen, dakkappelen of andere obstakels. Het systeem creëert een harmonieuze eenheid, waarbij de zonnepanelen niet alleen groene energie leveren maar ook esthetisch bijdragen aan de uitstraling van het gebouw.

Zonnepanelen dak
De zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde glas-glas technologie, wat resulteert in een langere levensduur en een verbeterde weerbestendigheid, inclusief hagelbestendigheid. Ze voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen (klasse A) en bieden uitstekende geluidsisolatie. Dankzij gepatenteerde S-profielen garandeert Loci optimale waterdichtheid zonder de noodzaak van EPDM- of rubberen afdichtingen, waardoor water efficiënt wordt afgevoerd van de nok tot de dakgoot.

Het systeem zorgt ook voor een goede ventilatie van zowel het dak als de woning, door een ruimte van 100 mm onder de panelen te creëren, wat zorgt voor een effectieve koeling van het systeem en een gezonde vochthuishouding.

Rijtjeswoning met een volledig geïntegreerde zonnepanelen dak

Loci biedt een unieke dakoplossing met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren, met minimale montagematerialen en maximale functionaliteit. Rebor BV, de ontwikkelaar van Loci, staat garant voor innovatie, duurzaamheid en levert met trots een esthetisch en groen dak dat klaar is voor de toekomst.

Loci
www.loci-zonnepanelendak.nl