Voorbij de grenzen van traditionele isolatie

Artikel delen

Al 18 jaar werkt Pijlers, voorheen bekend als BZW Holland, met de innovatieve isolatiefolies van het Franse merk ATI. Met meer dan 110 verkooppunten bij professionele bouwhandels, streeft het bedrijf naar een landelijke dekking.

Aanbrengen van isolatiefolie

Het uitgebreide aanbod aan folies zorgt ervoor dat je altijd een goede isolatiewaarde behaalt bij een beperkte dikte. Daarnaast hebben alle producten de benodigde certificering. Als brug tussen fabrikant, bouwhandel, aannemer en verwerker verbindt Pijlers alle lagen. De leverancier luistert, adviseert, en denkt actief mee. Zo hebben ze voor elk (isolatie)project het juiste materiaal. Dit alles leveren het bedrijf ook nog eens pijlsnel!

De isolatiefolies van ATI omvatten een compleet assortiment die geschikt zijn voor isolatie bij dakrenovatie en/of gevel. Met meerdere dampopen varianten is voor elk vraagstuk een oplossing mogelijk. Of het nu gaat over de hoogst mogelijk te behalen Rc-waarde of dat er vrijwel geen ruimte beschikbaar is voor isolatie!

Rol isolatiefolieISDE-subsidiemogelijkheden zijn beschikbaar bij meerdere varianten voor dak en gevel. Uiteraard is het interessant om subsidie te kunnen krijgen voor de consument maar bij Pijlers begrijpen ze dat de aannemer/dakdekker dit ook graag aan wil brengen op een zo efficiënt mogelijke manier. Met de komst van de nieuwe folie Pro Excellence dampopen is dit mogelijk. Ten opzichte van de in de markt al bekende varianten hoeft er geen extra spinvlies toegepast te worden om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie.

Heeft u vragen over de verschillende varianten damp-open en dampdichte isolatiefolies of bent u benieuwd hoe deze verwerkt dienen te worden, neem contact op met Pijlers of kijk op de vernieuwde site.

Pijlers
www.pijlers.com