Win een VIP week Formule 1 in Zandvoort

Artikel delen

De actie Veiligheid op Pole Position, een initiatief van Sociaal Fonds BIKUDAK, is van start gegaan. Het doel van de actie Veiligheid op Pole Position is om veilig werken op het platte dak in de BIKUDAK-sector (Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven) te stimuleren. Hiervoor is een prijsvraag uitgeschreven, waar in drie categorieën aantrekkelijk prijzen zijn te verdienen: Het Beste Idee, Best Practice en Beste Veiligheidsman of -vrouw.

Het Beste Idee

De deelnemer met het Beste Idee wint een VIP Weekend voor twee personen voor de F1 Grand Prix Formule 1 in Zandvoort. Na een geslaagd haalbaarheidsonderzoek wordt bovendien 15.000 euro beschikbaar gesteld om zijn of haar idee uit te voeren.

Beste Practice

In de categorie Best Practice gaat het om voorbeelden uit de praktijk, die nog niet breed in de platte dakenbranche worden toegepast, maar wel al op bedrijfsniveau hun waarde hebben bewezen. Dit kan bijvoorbeeld een idee zijn, een technische oplossing of een werkprocedure.

Beste Veiligheidsman of -vrouw

Voor de categorie Beste Veiligheidsman of -vrouw gaat het om personen die hart hebben voor veiligheid en zich daar ook sterk voor maken. Dat kan een collega op het dak zijn, een medewerker op kantoor of iemand uit de branche, die zich heeft ingezet om veilig werken op het dak te vergroten. De persoon die de winnaar heeft voorgedragen, wint twee toegangskaarten voor de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort.

Aanmelden

Aanmelden voor één van de categorieën voor de prijsvraag Veiligheid op Pole Position kan via www.veiligheidoppoleposition.nl. Daar is ook meer informatie over de prijsvraag te vinden.