Klassieker onder de EPDM dakbanen, nu ook wortelwerend

Artikel delen

Op zoek naar een duurzame en allround dakbaan? Dan is de RESITRIX® CL-W een goede keuze. Deze veelzijdige EPDM-dakbaan combineert kwaliteit met gebruiksgemak en biedt unieke producteigenschappen met een robuuste dikte van 3,1 mm.

Dakbanen

De update van de klassieker CL (sinds 1983) binnen het RESITRIX® assortiment. Wat maakt deze nu zo uniek:

  1. Geschikt voor alle dakbedekkingssystemen: Partiële verkleving met polyurethaanlijm, volledige verkleving met hete bitumen, mechanische bevestiging, losliggend onder ballast en onder extensieve en intensive groendaken.
  2. Wortelwerend: De dakbaan is voorzien van een wortelwerende hoogpolymeer SBS onderlaag met extra fijne kwartsverstrooiing. In combinatie met de standaard wortelwerendheid van EPDM is het een ideale dakbaan onder groendaken.
  3. Naadverbinding zonder open vuur: Net als bij andere RESITRIX® dakbanen wordt de naadverbinding met hete lucht gelast. Geen open vuur, wel een sterke en duurzame verbinding.
  4. Technische levensduur van meer dan 50 jaar: Investeer in de toekomst met een dakbaan die lang meegaat en bestand is tegen de elementen.
  5. UV- en ozon beschermend: UV is één van de hoofdveroorzakers van veroudering van dakbedekking, EPDM is daar uniek in en is daar standaard tegen bestand.

Kortom, de RESITRIX® CL-W is een allrounder die niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens wortelwerend. Ontdek de kracht van deze klassieker en geniet van een dak dat jarenlang meegaat.

RESITRIX®
www.ccm-europe.com/nl/epdm/resitrix