In de spotlight

Producten
Artikel delen

Mobiel, precies en efficiënt

Metabo kondigt met trots de uitbreiding van zijn assortiment afkort- en ver-stekzagen in de M-klasse aan. De introductie omvat drie nieuwe accu-machines en vier nieuwe gesnoerde modellen, allen ontworpen om mobiliteit, precisie en gebruiksgemak te maximaliseren.

Accu cirkelzaag Metabo’s nieuwste serie gesnoerde afkort- en verstekzagen, waaronder de KS 216 M zonder trekfunctie en de KGS 216 M, 254 M en 305 M met trekfunctie, belichamen innovatie met de Precision Cut Line Technologie. Deze technologie gebruikt een LED-licht om een schaduwlijn op het materiaal te werpen, wat de exacte zaaglijn weergeeft. Dit systeem elimineert de noodzaak voor herkalibratie bij het wisselen van zaagbladen en maakt de zaaglijn vanuit elke hoek zichtbaar, wat bijdraagt aan zowel comfort als nauwkeurigheid in het werkproces.

Accu-zaagmachines uit de KGS 18 LTX BL-serie

De nieuwe accu-zaagmachines in de KGS 18 LTX BL-serie bieden gebruikers drie verschillende zaagbladdiameters—216, 254, en 305 mm—en combineren de kracht van een borstelloze motor met Metabo’s geavanceerde elektronica en accu-technologie. “Met één acculading kunnen gebruikers de hele dag door werken,” legt productmanager Leonard Sautter uit. Deze machines leveren dezelfde prestaties als hun gesnoerde tegenhangers, maar met ongeëvenaarde mobiliteit.

Lineup gereedschap

Gemak en Draagbaarheid

De focus op het verminderen van gewicht zonder in te boeten aan kracht en duurzaamheid maakt deze nieuwe modellen tot ideale keuzes voor professionele gebruikers. Met features zoals een extra transportgreep en de mogelijkheid om de tafelverbredingen gemakkelijk aan te passen, bieden deze zagen ongekend gemak en flexibiliteit. De zachtaanloopfunctie bij de meeste modellen verlengt niet alleen de levensduur van motor en overbrenging maar zorgt ook voor een soepeler en nauwkeuriger zaagervaring.

Metabo blijft vooroplopen in het aanbieden van oplossingen die de efficiëntie en productiviteit op de werkplaats verhogen.

Metabo
www.metabo.com

BouwTotaal