Servicegerichte bevestigingsoplossingen voor houtbouw

Artikel delen

Hakron Houtbouw, onderdeel van de Hakron Groep, biedt het volledige assortiment constructieve bevestigingstechnieken voor houtbouw van Rothoblaas. Deze technieken zijn toepasbaar bij zowel CLT als houtskeletbouw. Naast het aanbieden van kwalitatieve producten biedt Hakron Houtbouw advies en ondersteuning door engineers.

Bevestigingsmiddelen Houtbouw

Houtbouw CascoKevin van Raan, accountmanager bij Hakron Houtbouw: “We bieden bevestigingsmaterialen die constructief belast kunnen worden, hoge kwaliteit staat voorop. In ons logistiek centrum, centraal in Nederland, houden we voorraad van veelgevraagde producten. Je grijpt je dus niet snel mis!”

“Leveren doen we met onze eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs. Onze wagens zijn uitgerust met zelflosser waarmee we efficiënt kunnen lossen. Ook gefaseerd leveren is mogelijk, zodat je niet een onnodig grote voorraad op locatie hoeft te houden.”

Service op maat

Kevin vervolgt: “Goede service vinden wij belangrijk. Zowel maatwerk als projectadvies, we staan klaar voor professionals in de houtbouwsector. We delen graag onze jarenlange bouwervaring. Voor werkvoorbereiding en constructeurs: veel van onze producten zijn beschikbaar als BIM-objecten voor platforms zoals BIM IFC, BIM REVIT, BIM TEKLA en BIM ALLPLAN.”

Pillar verbindingsysteem van kolom naar vloer.

Alle voordelen op een rij

  • Standaardproducten direct leverbaar vanuit voorraad.
  • Maatwerkoplossingen mogelijk.
  • Hoogwaardige, constructieve verbindingstechnieken.
  • Lagere vrachtkosten door lokale levering vanuit Nederland.
  • Efficiënte logistiek met eigen vrachtwagens voorzien van zelflosser.
  • One-stop-shopping, verschillende disciplines tegelijk te bestellen.
  • Deskundig advies, zowel ter plaatse als op afstand.
  • De engineers adviseren, gecombineerd met de expertise van Rothoblaas, constructeurs en werkvoorbereiding doelgericht adviseren.

Kies voor de geavanceerde bevestigingstechnieken van Hakron Houtbouw met een focus op duurzaamheid, efficiency en expertise.

Hakron Houtbouw
www.hakronhoutbouw.nl