Zichtbaar veilig dankzij continue innovatie

Artikel delen

Er zijn ontzettend veel werksituaties te bedenken waarin zichtbaarheid van groot belang is, zeker op de wat donkere dagen. De normeringen voor zichtbaarheid bestaan al geruime tijd voor kleding, maar zijn nog nooit vertaald naar schoeisel, tot nu… Buckz Viz neemt daarmee een unieke positie in de markt in.

Veiligheidsschoenen

“Door continu te blijven innoveren blijven we relevant als merk in de markt en nemen we een unieke positie in”, aldus Bas van den Beukel, managing director van Buckbootz. “Dat innoveren één van de belangrijkste pijlers is van Buckbootz is goed te zien aan de verschillende unieke productgroepen die ons merk te bieden heeft.”

Buckz Viz – WE SEE YOU

VeiligheidsschoenenEen belangrijke innovatie heeft Buckbootz een aantal jaar geleden geïntroduceerd: Buckz Viz, de eerste generatie high viz veiligheidsschoenen. Beschikbaar in vier modellen, waarvan de meeste in twee kleuren, is de Buckz Viz de eerste volledige range van high visibility veiligheidsschoenen op de markt. De BVIZ 1 en BVIZ 2 zijn voorzien van geel of oranje Cordura®, een stof die slijtvast en waterbestendig is en de veiligheidsnormering S3 HRO SRC. Tevens zijn beide modellen 100% metaalvrij en 100% waterdicht. De BVIZ1 is een hoger model met rits aan de zijkant voor makkelijkere in- en uitstap. De extra hoogte zorgt voor betere ondersteuning en een stoere uitstraling. De BVIZ 2 is een normale hoge werkschoen met extra high viz details voor optimale zichtbaarheid.

De BVIZ 3 is een instapper voorzien van geel of oranje elastiek (zonder Cordura®), heeft dezelfde veiligheidsnormering S3 HRO SRC en is ook 100% metaalvrij. Tot slot is de BVIZ5 een lederen werklaars voorzien van gecertificeerde enkelbescherming en natuurlijk 100% waterdicht.

Continue innovatie

VeiligheidsschoenenNa de succesvolle innovaties van de BBZ® (eerste S5 rubber/neopreen veiligheidslaars in Europa), Hybridz® (instapper en veterschoen in één) en Buckflex® (ingebouwde schoenlepel voor instappers) zijn dit wederom vernieuwende innovaties die je eerst bij Buckbootz ziet. “Wij innoveren sinds onze start in 1998 continu in nieuwe producten. Daarnaast verbeteren we ook ieder jaar bestaande assortimenten. Zo willen we voorop blijven lopen in de markt”, besluit Bas.

Buckbootz
www.buckbootz.nl