Test de nieuwste Steel Blue werkschoen: de Hobart pull-on

Artikel delen

Oproep lezerstest: Jij kunt de nieuwste Steel Blue werkschoen nu testen: een instapper voor heren met elastiek aan de zijkanten, voor makkelijk aan- en uittrekken. De Hobart S3 pull-on werkschoen is gemaakt van waterbestendig nubuck rundleder en dubbel-gestikt met nylondraad. Deze 145mm hoge S3 enkellaars heeft een ingestikte kruipneus om het premium leder aan de voorkant te beschermen.

De Steel Blue Hobart S3 pull-on werkschoen Jij werkt veilig en comfortabel met de stalen neuzen en een voetbed in de schoen om extra steun en comfort te bieden, gemaakt van zacht polyurethaan dat zijn vorm en dikte behoudt tijdens de gehele levensduur van de veiligheidsschoen. De kruipneus is zeer slijtvast en geschikt voor alle omstandigheden, tijdens het kruipen of als je zware materialen op de neus van je schoenen laat rusten.

De Hobart is voorzien van de veiligheidstechnologie die je van Steel Blue’s premium werkschoenen mag verwachten, waaronder een 200J stalen neus voor ultieme bescherming, duurzame TPU-buitenzool met hittebestendigheid tot 130ºC en antistatische eigenschappen. Alle Steel Blue-schoenen zijn voorzien van onze Trisole® Comfort-technologie die jouw voeten, knieën, heupen en onderrug beschermt tegen dagelijkse vermoeidheid. Dit is een gepatenteerd systeem met drie dichtheden voor een hoog niveau van comfort, schokabsorptie en energieteruggave. Het systeem gebruikt PORON® als energie-absorberende kussens onder de drukpunten van de voet.

Het sterke en toch soepele premium leder maakt je Steel Blue werkschoenen vanaf de eerste dag comfortabel. Probeer de nieuwe Hobart pull-on in landelijk bruin of zandkleurig nubuckleer.

Dus: werk jij in de bouw en loop je dagelijks op werkschoenen? Meld je dan nu aan en maak kans om de nieuwe Hobart pull-on werkschoenen te testen!

Steel Blue
steelblue.com